0

Γιατί να βάλω hair extensions;

Τρίτη 05 Ιουλίου 2022
Γιατί να βάλω hair extensions;

Εάν έχετε σκεφτεί και εσείς κάποια στιγμή να βάλετε εξτένσιον μαλλιών, πολύ πιθανόν να έχετε αναρωτηθεί «γιατί να βάλω hair extensions». Σε αυτό το ερώτημα λοιπόν θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε όσο αναλυτικότερα μπορούμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα μαλλιά αποτελούν ένα σήμα κατατεθέν για την γυναίκα. Από τα πολύ παλιά χρόνια, οι άντρες γοητευόταν από τα μακριά και λαμπερά μαλλιά μιας γυναίκας. Και από την μεριά των γυναικών όμως, τα μαλλιά αποτελούν ένα από τα βασικότερα στοιχεία της εξωτερικής τους εμφάνισης. Στην μεγαλύτερη πλειοψηφία, οι γυναίκες έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα μαλλιά τους.

Πλεονεκτήματα από την τοποθέτηση hair extensions

Πέρα από το αισθητικό μέρος, η τοποθέτηση Hair Extension έχει να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα που σίγουρα δεν μπορεί καμία γυναίκα να παραβλέψει. Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να βάλετε extensions μαλλιών.

Καταστράφηκαν τα μαλλιά σας από βαφή ή décapage

Ένας από τους βασικότερους λόγους που πολλές γυναίκες αποφασίζουν να στραφούν στα hair extensions είναι η καταστροφή των μαλλιών τους από τις υπερβολικές εναλλαγές βαφών ή από χρήση decapaz. Μερικές φορές, προκειμένου να πετύχετε ένα συγκεκριμένο χρώμα στα μαλλιά σας, μπορεί να χρειαστεί η χρήση ντεκαπάζ. Ωστόσο η ντεκαπάζ αποτελεί μια τεχνική που πρέπει να εφαρμόζεται από έναν έμπειρο κομμωτή. Εάν η σκόνη της decapaz παραμείνει στα μαλλιά περισσότερη ώρα από ότι πρέπει, μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή των μαλλιών. Και όταν λέμε καταστροφή των μαλλιών εννοούμε φυσικά ότι η τρίχα τους θα γίνει πιο ξηρή, θαμπή και θα σπάει πολύ ευκολότερα. Ωστόσο δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού η τοποθέτηση εξτένσιον είναι η καλύτερη θεραπεία για τα μαλλιά σας. Ειδικότερα, τοποθετώντας 100% φυσικά μαλλιά, θα δώσετε την επιθυμητή λάμψη στα μαλλιά σας, έως ότου επανέλθει και πάλι η φυσική σας τρίχα.

Κοντό κούρεμα - μαλλί, από επιλογή μας ή από λάθος κομμωτή

Ένας επίσης σημαντικός λόγος για να βάλετε hair extensions είναι φυσικά η αύξηση του μάκρους των μαλλιών σας. Μπορεί κάποια στιγμή να αποφασίσατε να το γυρίσετε σε ένα κοντό κούρεμα. Μπορεί το μάκρος σας να κόντινε από κάποιο λάθος ενός κομμωτή. Όποιος και αν είναι ο λόγος, η τοποθέτηση extensions μαλλιών θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το μάκρος τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λόγω λεπτής τρίχας αύξηση του όγκου / μάκρος

Αρκετές γυναίκες διαθέτουν λεπτή τρίχα με αποτέλεσμα να τα μαλλιά τους να μην έχουν σημαντικό όγκο. Ο όγκος όμως στα μαλλιά, μαζί με το μάκρος θεωρείται από τα δυνατά σημεία που θα τραβήξει και θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Κατά συνέπεια, επιλέγοντας την τοποθέτηση extensions με micro rings, tapes ή κερατίνης, θα σας βοηθήσει να αυξήσετε και το μάκρος αλλά και τον όγκο των μαλλιών σας. Δημιουργώντας έτσι ένα υπέροχο look που σίγουρα θα εντυπωσιάσει εσάς και τους γύρω σας.

Απεριόριστες επιλογές styling

Σίγουρα κάποιες γυναίκες προτιμούν το κοντό μαλλί. Και η αλήθεια είναι ότι σε αρκετές ταιριάζει πολύ περισσότερο από το μακρύ. Ωστόσο το κοντό μαλλί σας δεσμεύει αρκετά ως προς τις επιλογές styling που μπορείτε να εφαρμόσετε. Αντιθέτως, στα μακριά μαλλιά, οι επιλογές χτενισμάτων και στυλ είναι κυριολεκτικά απεριόριστες. Εάν λοιπόν αναζητάτε ακόμη έναν λόγο γιατί να βάλω hair extensions, το styling είναι ένας από αυτούς.

Αυξάνει την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας

Όπως προαναφέραμε, τα μακριά και εντυπωσιακά μαλλιά είναι κάτι που αναζητούν οι περισσότερες γυναίκες. Ένα εντυπωσιακό μαλλί συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση της αυτοπεποίθησής της και όχι άδικα θα λέγαμε. Ωστόσο αρκετές γυναίκες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να μακρύνουν τα φυσικά τους μαλλιά. Την λύση και σε αυτή την περίπτωση έρχονται να δώσουν τα 100% φυσικά hair extensions της εταιρείας Siempre. Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε και εσείς να αποκομίσετε όλα τα ανωτέρω πλεονεκτήματα που σας προσφέρει η τοποθέτηση hair extensions, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να προγραμματίσετε ένα ραντεβού στο χώρο μας. Εμείς θα φροντίσουμε να τοποθετήσουμε εξτένσιον από 100% φυσική τρίχα, σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές.