0

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Στη Siempre hair extensions χρησιμοποιούμε 100% φυσική τρίχα προερχόμενη αποκλειστικά από τους ναούς της Ινδίας (temple hair). Μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία των φυσικών extension της ανατολής, στον χώρο μας Ηπείρου 9, Αργυρούπολη, 16452, Ελλάδα, κλείνοντας ραντεβού στο τηλέφωνο 2168095251. Η έμπειρη ομάδα μας είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει και να σας προτείνει τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. 

Hair extensions from India
Λόγω του ότι είναι φυσικά και παρθένα τα μαλλιά των γυναικών της Ινδίας, τα καθιστά ως τα πιο πολύτιμα μαλλιά για ποικίλη χρήση. Συγκεκριμένα, βάση της κουλτούρας τους και της παράδοσής τους αποφεύγουν εργαλεία θερμότητας, χημικά σαμπουάν βαφές και περμανάντ όπου τα ταλαιπωρούν και τα καθιστούν αδύναμα. Αντιθέτως, χρησιμοποιούν φυσικά καθαριστικά και φυτικό λάδι καρύδας που βοηθάει στο να είναι συνεχώς ενυδατωμένα, μεταξένια, υγιή και εύκολα στο συχνό χτένισμα.

Χονδρική - Λιανική
Hair extensions για ιδιώτες και επαγγελματίες. Εισάγουμε άριστης ποιότητας hair extensions luxury hair extensions. Virgin Indian double drown. Τα Siempre hair extensions είναι φυσικά μαλλιά προερχόμενα από την μεγαλύτερη “πηγή” φυσικών μαλλιών, τους ναούς της Ινδίας!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε σχετικά με τις τιμές και την διαθεσιμότητα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2168095251

 

Προέλευση Μαλλιού ΙΝΔΙΑ Temple Hair
Ποιότητα 100% Φυσική τρίχα - 100% Φυσική Ιταλική Κερατίνη
Τύπος Μαλλιού Double Drown (Γεμάτες Άκρες)
Μήκος 60cm
Βάρος >1grm