0

Συντήρηση τρέσας Μαλλιών weft

Συντήρηση τρέσας μαλλιών – weft

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συντήρηση τρέσας μαλλιών με άμεσο, αποτελεσματικό και κυρίως οικονομικό τρόπο. Η τοποθέτηση τρέσας από 100% φυσικά μαλλιά αποτελεί μια εξαιρετική μέθοδο να δώσετε όγκο και μάκρος στα μαλλιά σας για αρκετούς μήνες. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες συντήρησης που σας παρέχει το έμπειρο και εξειδικευμένο μας  προσωπικό, σας δίνεται η δυνατότητα να χαρείτε το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η τακτική συντήρηση μιας τρέσας πρέπει να ενταχθεί στο πρόγραμμά σας, εάν θέλετε να εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν περισσότερο τον όγκο και το μάκρος που  χαρίζει στα μαλλιά σας.

Τι περιλαμβάνει συντήρηση τρέσας μαλλιών

Η συντήρηση τρέσας αποτελεί μια απαραίτητη διαδικασία προκειμένου να διατηρήσετε ανέπαφες τις φυσικές τρίχες που συνθέτουν την τρέσα μαλλιών σας. Ανάλογα με την μέθοδο τοποθέτησης που έχετε επιλέξει, απαιτείται και η ανάλογη διαδικασία για την συντήρησή της.

Στην περίπτωση της τρέσας με κλιπ, η συντήρηση μπορεί να γίνεται και από εσάς τις ίδιες στο σπίτι. Ακολουθώντας τις οδηγίες που θα σας δώσουν οι έμπειροι επαγγελματίες της SIEMPRE Hair Extensions, μπορείτε να συμβάλετε στην μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής για την τρέσα σας.

Εάν η τοποθέτηση έγινε με την μέθοδο των micro rings ή ραφτό σύστημα, τότε η συντήρηση πρέπει να γίνεται από έναν επαγγελματία ο οποίος και θα ακολουθήσει την κατάλληλη διαδικασία.

Ενημερωθήτε για τις προσφορές

Στη Siempre Hair Extensions έχοντας την γνώση και την εμπειρία μπορούμε να αναδείξουμε την θηλυκότητά σας καθώς προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με άριστα αποτελέσματα. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και εγκαίρως για τις νέες τάσεις, τεχνολογίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα extensions.


Καλέστε μας στο 216 8095251
και κλείστε ένα ραντεβού.

Αφαίρεση και επανατοποθέτηση τρέσας

Όταν τα φυσικά σας μαλλιά φτάσουν ένα συγκεκριμένο μάκρος, τότε πρέπει να γίνει η αφαίρεση της τρέσας από έναν έμπειρο επαγγελματία προκειμένου να εξασφαλίσει την σωστή διαδικασία και φυσικά την προστασία των μαλλιών σας. Τόσο στην περίπτωση της αυτοκόλλητης τρέσας όσο και στην τρέσα μαλλιών με micro rings, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την επανατοποθέτησή της, πάντοτε με τις βέλτιστες πρακτικές.

Η διαδικασία της συντήρησης, της αφαίρεσης και της επανατοποθέτησης μιας τρέσας γίνονται άμεσα και με ελάχιστο χρόνο αναμονής. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι ειδικοί μας δεν θα δώσουν όλη την απαιτούμενη προσοχή προκειμένου να εξασφαλίσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα για εσάς και τα μαλλιά σας. Στόχος μας πάντοτε η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η απόλυτη ικανοποίησή τους.

Κόστος συντήρησης τρέσας μαλλιών

Το κόστος για την συντήρηση μιας τρέσας εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μαλλιά σας και το πόση φθορά έχει υποστεί η εκάστοτε τρέσα. Φυσικά, και το είδος της τρέσας θα επηρεάσει το συνολικό κόστος, αφού διαφορετική διαδικασία συντήρησης απαιτεί μια τρέσα με micro rings και διαφορετική μια τρέσα με tapes.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι σε εμάς θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές τόσο στην συντήρηση τρέσας μαλλιών με micro rings όσο και στην συντήρηση αυτοκόλλητης τρέσας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπλήρωστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε ραντεβού εύκολα και γρήγορα.