0

Συντήρηση hair extensions Μicro rings

Συντήρηση micro rings hair extensions - Άμεσα & Οικονομικά

Η εταιρεία SIEMPRE Hair Extensions αναλαμβάνει την συντήρηση micro rings με τον πλέον κατάλληλο και αποτελεσματικό τρόπο. Η τοποθέτηση εξτένσιον μαλλιών αποτελεί αποδεδειγμένα την καλύτερη επιλογή για να αυξήσετε το μάκρος και τον όγκο των μαλλιών σας. Προκειμένου όμως να εξασφαλιστεί η μέγιστη διάρκεια των extension με micro rings, απαιτείτε η σωστή φροντίδα και η τακτική τους συντήρηση.( καθε 2 1/2 -3 μηνες)

Η τοποθέτηση hair extensions με micro rings αποτελεί μια εξαιρετική μέθοδο η οποία εξασφαλίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα για αρκετούς μήνες. Η ακριβής χρονική διάρκεια εξαρτάται ωστόσο από τις συνθήκες στις οποίες υποβάλλονται καθημερινά τα μαλλιά σας και το πόσο συχνά προγραμματίζετε ένα ραντεβού για την συντήρησή τους.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αμελήσετε την συντήρηση των extension σας, αφού αυτή είναι το μυστικό στην διατήρηση του εντυπωσιακού αποτελέσματος για το μέγιστο χρονικό διάστημα.

Συντήρηση micro rings εξτένσιον

Η συντήρηση extension με micro rings αποτελεί μια απαραίτητη διαδικασία την οποία πρέπει να εντάξετε στο πρόγραμμά σας τουλάχιστον μία φορά στις 6 με 8 εβδομάδες. Αφιερώσατε αρκετό χρόνο προκειμένου να τοποθετήσετε τα εξτένσιον και να εξασφαλίσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τα μαλλιά σας. Είναι λοιπόν κρίμα να μην αφιερώσετε λίγο ακόμα χρόνο ώστε να φροντίσετε για την μέγιστη διάρκεια του αποτελέσματος αυτού.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η συντήρηση micro rings από τους ειδικούς μας, γίνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και περιλαμβάνει την ολική αφαίρεση των extension, την συντήρησή τους και την επανατοποθέτησή τους.

Αφαίρεση εξτένσιον με micro rings

Η συντήρηση Micro rings περιλαμβάνει και την αφαίρεση των εξτένσιον με μικροκυλίνδρους. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής για τα μαλλιά σας και θα ολοκληρωθεί από έναν έμπειρο επαγγελματία. Τα τουφάκια extension με micro rings αφαιρούνται ένα ένα με ιδιαίτερη προσοχή, εξασφαλίζοντάς σας μια άνετη διαδικασία.

Αφού ολοκληρωθεί η αφαίρεση, μπορείτε να επιλέξετε την επανατοποθέτηση των εξτένσιον σας ώστε να επαναφέρετε τα αποτελέσματα όπως την πρώτη φορά που έγινε η τοποθέτηση, με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Επανατοποθέτηση micro rings hair extension

Το καλό με τα extension μαλλιών με micro rings είναι ότι μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, εάν έχουν αφαιρεθεί με προσοχή από κάποιον επαγγελματία. Κατά την διαδικασία της επανατοποθέτησης, ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας της SIEMPRE Hair Extensions θα φροντίσει να εξασφαλίσει ένα άριστο αποτέλεσμα, όπως την πρώτη φορά.

Όπως είναι λογικό, λόγω της παρέλευσης αρκετού χρονικού διαστήματος, μπορεί μερικά τουφάκια εξτένσιον να μην είναι σε θέση να επαναχρησιμοποιηθούν. Δεν είναι λίγες οι φορές που πελάτες μας λόγω κάποιου ατυχήματος αντιμετώπισαν μια βίαιη αφαίρεση ενός ή περισσότερων τουφών. Αποτέλεσμα αυτών, να απαιτείτε η προσθήκη μερικών νέων εξτένσιον ώστε να επιφέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ενημερωθήτε για τις προσφορές

Στη Siempre Hair Extensions έχοντας την γνώση και την εμπειρία μπορούμε να αναδείξουμε την θηλυκότητά σας καθώς προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με άριστα αποτελέσματα. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και εγκαίρως για τις νέες τάσεις, τεχνολογίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα extensions.


Καλέστε μας στο 216 8095251
και κλείστε ένα ραντεβού.

Κόστος συντήρησης micro rings extensions

Το κόστος για την συντήρηση των εξτένσιον με micro rings ειναι περιπου το 1/3 της αρχικης τιμης διοτι δεν ξανα "αγοραζετε'' το τουφακι.

Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε στην SIEMPRE Hair Extensions είναι ότι σε εμάς θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς τόσο στην τοποθέτηση όσο και την συντήρηση micro rings. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι οι υπηρεσίες μας στερούνται σε ποιότητα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο μας προσωπικό διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις, την εμπειρία και την εξειδίκευση προκειμένου να εξασφαλίσει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπλήρωστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε ραντεβού εύκολα και γρήγορα.