0

Τοποθέτηση Hair Extension Κερατίνης

Τοποθέτηση Hair Extension κερατίνης - 100% Remy Hair Extensions

Επιλέγοντας την τοποθέτηση hair extensions κερατίνης έχετε την δυνατότητα να δώσετε όγκο και μάκρος στα μαλλιά σας με ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα. Κατασκευασμένα από 100% φυσική τρίχα Remy, τα εξτένσιον θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε και να πειραματιστείτε με το στυλ των μαλλιών σας, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Η συγκεκριμένη τεχνική αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες για την προσθήκη hair extension. Η ονομασία της προκύπτει από την ειδική κόλλα κερατίνης, η οποία χρησιμοποιείται για να ενώσει τα φυσικά σας μαλλιά με τα τουφάκια extension, με την χρήση θερμότητας.

Η σύνθεση της κόλλας κερατίνης αποτελείται στο 100% από φυσική κερατίνη, κάτι φυσικά που θα εξασφαλίσει την ασφάλεια των μαλλιών σας από ότι αν χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε άλλη κόλλα. Η τοποθέτηση hair extensions κερατίνης, γνωστή και με τις αγγλικές ορολογίες hot-fusion hair extension ή pre-bonded extensions, εξασφαλίζει μια σειρά πλεονεκτημάτων τόσο για εσάς όσο και για τα μαλλιά σας.

Τι πλεονεκτήματα προσφέρει η τοποθέτηση hair extensions κερατίνης

Η συγκεκριμένη τεχνική τοποθέτησης hair extensions αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες λόγω του μεγάλου αριθμού πλεονεκτημάτων που προσφέρουν. Ειδικότερα, τα πλεονεκτήματα που σας εξασφαλίζουν τα extension τουφάκια με κερατίνη είναι:

  • Μεγάλη Ποικιλία Χρωματων: Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε τουφάκια εξτένσιον σε διάφορα μήκη και χρώματα. 
  • Ασφαλής Τεχνική: Η ειδική κόλλα κερατίνης που χρησιμοποιείται για να ενώσει τα φυσικά σας μαλλιά με τα τουφάκια extension είναι απολύτως ασφαλής τόσο για τα μαλλιά όσο και το κεφάλι σας.
  • Μεγάλη Διάρκεια: Η τοποθέτηση hair extensions κερατίνης, εάν γίνει από τον κατάλληλο επαγγελματία, μπορούν να σας προσφέρουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα για χρονικό διάστημα έως και 6 μήνες.
  • 100% φυσικά μαλλιά: Τα τουφάκια εξτένσιον κερατίνης είναι κατασκευασμένα από 100% φυσική τρίχα Remy,εξασφαλίζοντάς σας ένα φυσικό και απαλό αποτέλεσμα μετά την τοποθέτησή τους.
  • Αόρατη Εφαρμογή: Η εφαρμογή της κόλλας κερατίνης μεταξύ των μαλλιών σας και των extension δεν είναι ορατή. Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά σας θα δείχνουν 100% φυσικά, ακόμη και αν το μέγεθος των δικών σας μαλλιών είναι ιδιαίτερα μικρό.
  • Εφαρμόζονται και σε κοντά μαλλιά: Με την κατάλληλη εμπειρία, οι ειδικοί του SIEMPRE Hair Extensions είναι σε θέση να τοποθετήσουν τα τουφάκια εξτένσιον κερατίνης ακόμη και αν η φυσική τρίχα σας είναι μικρή σε μήκος.(απο 4-5 εκατοστά)
  • Ιδανικά για κάθε στυλ: Τα extension τουφάκια με κερατίνη αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για κάθε τύπο μαλλιών και κάθε στυλ που θέλετε να εφαρμόσετε.
  • Μικρό πλακέ ένωση: Αθέατη με μηδενική φθορά στα μαλλια σας σε συγκριση με την απαρχεωμένη ένωση κυλινδρική (ρυζάκι) που ειναι πολύ εμφανής και εχουν παρουσιαστεί πολλές φθορές στο δικό σας μαλλί.

Ενημερωθήτε για τις προσφορές

Στη Siempre Hair Extensions έχοντας την γνώση και την εμπειρία μπορούμε να αναδείξουμε την θηλυκότητά σας καθώς προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με άριστα αποτελέσματα. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και εγκαίρως για τις νέες τάσεις, τεχνολογίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα extensions.


Καλέστε μας στο 216 8095251
και κλείστε ένα ραντεβού.

Πόσο διαρκούν τα τουφάκια εξτένσιον με κερατίνη;

Ο χρόνος που θα διαρκέσουν τα extensions κερατίνης δεν είναι πάντοτε σταθερός. Εξαρτώνται από ένα πλήθος παραγόντων, μεταξύ των οποίων είναι η σωστή φροντίδα τους, η τοποθέτησή τους από κάποιον έμπειρο στην τοποθέτηση extensions καθώς και την ταχύτητα με την οποία μακραίνουν τα μαλλιά σας.

Επιλέγοντας την SIEMPRE Hair Extensions για την τοποθέτηση hair extensions κερατίνης, εξασφαλίζετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και την εξειδίκευση, προκειμένου να φροντίσουν για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ακολουθώντας τις συμβουλές περιποιησης εξτένσιον που θα σας δώσουν οι ειδικοί μας, θα σας βοηθήσουν να διατηρήστε τα extension τουφάκια με κερατίνη για χρονικό διάστημα έως 6 μήνες. Επικοινωνήστε μαζί μας και προγραμματίστε ένα ραντεβού για τοποθέτηση εξτένσιον μαλλιών κερατίνης.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπλήρωστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε ραντεβού εύκολα και γρήγορα.