0

Συντήρηση hair extensions Τapes

Συντήρηση tapes hair extensions - Αφαίρεση & Επανατοποθέτηση

Η εταιρεία SIEMPRE Hair Extensions αναλαμβάνει την συντήρηση tapes hair extensions με τον πλέον αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο. Η επιλογή σας να τοποθετήσετε εξτένσιον μαλλιών με tapes, αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις ιδανικότερες λύσεις για να ανανεώσετε το στυλ σας και να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Ωστόσο με την κατάλληλη φροντίδα και την τακτική συντήρηση των εξτένσιον σας, μπορείτε να εξασφαλίσετε τα υπέροχα αποτελέσματα για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Όπως έχουμε αναφέρει, η τοποθέτηση tapes hair extensions αποτελεί έναν απολύτως ασφαλή και εντυπωσιακό τρόπο για να αυξήσετε τον όγκο και το μάκρος στα μαλλιά σας. Οι αυτοκόλλητες ταινίες εφαρμόζουν με έναν αόρατο τρόπο στα φυσικά σας μαλλιά, εξασφαλίζοντάς σας έναν φυσικότατο αποτέλεσμα.

Προκειμένου όμως να εξασφαλίσετε τα βέλτιστα αποτελέσματα και την μέγιστη χρονική διάρκεια που θα αντέξουν τα extension με tapes, θα πρέπει να εντάξετε στο πρόγραμμά σας και την συντήρησή τους.

Συντήρηση tapes hair extensions από έμπειρους επαγγελματίες

Η συντήρηση εξτένσιον με ταινία αποτελεί μια απαραίτητη διαδικασία προκειμένου να αποφύγετε ανεπιθύμητες απώλειες σε τουφάκια εξτένσιον. Η συγκεκριμένη μέθοδος σας εξασφαλίζει ένα υπέροχο αποτέλεσμα για αρκετούς μήνες. Η αυτοκόλλητη ταινία  είναι ειδικά κατασκευασμένη από απολύτως ασφαλή υλικά για το κεφάλι και τα μαλλιά σας.

Ωστόσο η κόλλα που διαθέτει η αυτοκόλλητη ταινία μπορεί να υποστεί αλλοίωση, εάν χρησιμοποιείται μη ακατάλληλα καλλυντικά και προϊόντα στα μαλλιά σας. Στις περιπτώσεις αυτές, η συντήρηση tapes hair extension θα εξασφαλίσει ότι τα τουφάκια παραμένουν σωστά τοποθετημένα και θα διαρκέσουν για αρκετό καιρό ακόμα. 

Η συντήρηση extension με tapes από τους ειδικούς μας, γίνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αφαίρεση εξτένσιον με ταινία

Η συντήρηση tapes hair extensions περιλαμβάνει όπως προαναφέραμε την αφαίρεση των εξτένσιον με ταινία. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και απόλυτα ασφαλής. Ειδικότερα, η αυτοκόλλητη ταινία αφαιρείτε με την χρήση ειδικού υγρού (απόλυτα ασφαλές για τα μαλλιά και το κεφάλι) και με συγκεκριμένη διαδικασία.

Οι επαγγελματίες της SIEMPRE Hair Extensions, διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία προκειμένου να αφαιρέσουν με τον κατάλληλο τρόπο τα τουφάκια εξτένσιον, δίνοντάς σας την δυνατότητα να τα επανατοποθετήσετε.

Επανατοποθέτηση hair extension με tapes

Αφού ολοκληρωθεί η αφαίρεση των extensions με τον κατάλληλο τρόπο, οι φυσικές τούφες μαλλιών μπορούν να επανατοποθετηθούν, με την εφαρμογή νέας αυτοκόλλητης ταινίας. Κάτι τέτοιο φυσικά θα σας εξασφαλίσει μειωμένο κόστος, αφού δεν απαιτείται η εκ νέου αγορά extension μαλλιών. Αν και όπως είναι λογικό, λόγω φυσικής φθοράς μπορεί να χρειαστεί η αντικατάσταση σε μερικά τουφάκια.

Ενημερωθήτε για τις προσφορές

Στη Siempre Hair Extensions έχοντας την γνώση και την εμπειρία μπορούμε να αναδείξουμε την θηλυκότητά σας καθώς προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με άριστα αποτελέσματα. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και εγκαίρως για τις νέες τάσεις, τεχνολογίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα extensions.


Καλέστε μας στο 216 8095251
και κλείστε ένα ραντεβού.

Κόστος συντήρησης tapes hair extensions

Κάθε περίπτωση συντήρησης είναι διαφορετική. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας είναι σε θέση να εκτιμήσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μαλλιά σας και αναλόγως να σας προτείνουν την πλέον αποτελεσματική και οικονομική μέθοδο συντήρησης.

Έτσι, η συντήρηση tapes hair extensions που θα λάβετε από τους ειδικούς της SIEMPRE Hair Extensions θα είναι και η καλύτερη δυνατή, με το ελάχιστο κόστος.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπλήρωστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε ραντεβού εύκολα και γρήγορα.