0

Τοποθέτηση Hair Extension Μicro rings

Τοποθέτηση hair extensions micro rings - Hair extension με μικροκυλίνδρους

Η τοποθέτηση hair extensions micro rings (μικροκύλινδροι) αποτελεί μια πρωτοποριακή μέθοδο τοποθέτησης hair extensions από 100% φυσική τρίχα Remy. Μια εξαιρετική μέθοδο για εξτένσιον μαλλιών που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το στυλ σας με μακριά και κυρίως φυσικά μαλλιά.

Η συγκεκριμένη μέθοδος τοποθέτησης hair extension αποτελεί μια αρκετά δημοφιλή επιλογή τα τελευταία χρόνια. Ο βασικότερος λόγος φυσικά η δυνατότητα επανατοποθέτησης των extension. Τα micro rings αποτελούν μικρά δαχτυλίδια με επένδυση από σιλικόνη τα οποία χρησιμοποιούνται για να ενώσουν τα φυσικά σας μαλλιά με τα τουφάκια εξτένσιον.

Η ένωση των μικροκυλίνδρων γίνεται χωρίς κάποια θερμότητα, αλλά με την χρήση μιας ειδικής πένσας η οποία συμβάλει στην σύσφιξή των micro rings. Η τοποθέτηση hair extensions micro rings, όπως θα δούμε και παρακάτω, εξασφαλίζει μια σειρά πλεονεκτημάτων τόσο για εσάς όσο και για τα μαλλιά σας.

Τι πλεονεκτήματα προσφέρει η τοποθέτηση hair extensions micro rings;

Η ζήτηση για την συγκεκριμένη τεχνική τοποθέτησης hair extensions ολοένα και αυξάνεται, λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν. Ειδικότερα, τα πλεονεκτήματα που σας εξασφαλίζουν τα extension τουφάκια με μικροκυλίνδρους είναι:

100% φυσική τρίχα REMY: Τα τουφάκια που εφαρμόζονται με την συγκεκριμένη τεχνική, όπως και όλα τα extensions της εταιρεία μας, είναι κατασκευασμένα από 100% ανθρώπινα μαλλιά.

  • Ασφάλεια: Οι μικροκύλινδροι είναι κατασκευασμένοι από ειδικό υλικό που δεν προκαλεί αλλεργίες ή οποιοδήποτε πρόβλημα στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας.
  • Μη εμφανή αποτελέσματα: Παρόλο που τοποθετείτε ένας μεγάλος αριθμός micro rings, τα αποτελέσματα δεν είναι εμφανή,επιλέγουμε το ιδιο χρωμα με την ριζα σας κάτι που οδηγεί σε ένα όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα για τα μαλλιά σας.
  • Χωρίς Θερμότητα: Κατά την τοποθέτηση hair extensions micro rings δεν χρησιμοποιείται κάποια θερμότητα όπως κατά την τοποθέτηση της κόλλας κερατίνης.
  • Εύκολη Αφαίρεση: Η αφαίρεση των hair extensions με την συγκεκριμένη μέθοδο τοποθέτησης γίνεται ιδιαίτερα εύκολα και σε μικρό χρονικό διάστημα.
  • Επανατοποθέτηση: Επειδή η διαδικασία αφαίρεσης είναι αρκετά απλή, τα extension τουφάκια με micro rings δεν καταστρέφονται και μπορούν να επανατοποθετηθούν ανά πάσα στιγμή. Εξοικονομώντας σας με τον τρόπο αυτό αρκετά χρήματα.
  • Συμβάλλει στην φυσική ανάπτυξη των μαλλιών σας: Έχει παρατηρηθεί ότι η τοποθέτηση hair extensions με micro-rings συμβάλει στην γρηγορότερη ανάπτυξη των φυσικών σας μαλλιών.
  • Σταθερό αποτέλεσμα: Εάν η τοποθέτησή τους γίνει από κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία της SIEMPRE Hair Extensions, οι μικροκύλινδροι δεν κινδυνεύουν να ανοίξουν, δίνοντάς σας την δυνατότητα να απολαύσετε το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Τοποθέτηση σε κοντό μαλλί: Η εφαρμογή της συγκεκριμένης μεθόδου γίνεται ακόμη και σε μαλλιά μήκους μόλις απο 4-5 εκατοστα.

Ενημερωθήτε για τις προσφορές

Στη Siempre Hair Extensions έχοντας την γνώση και την εμπειρία μπορούμε να αναδείξουμε την θηλυκότητά σας καθώς προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με άριστα αποτελέσματα. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και εγκαίρως για τις νέες τάσεις, τεχνολογίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα extensions.


Καλέστε μας στο 216 8095251
και κλείστε ένα ραντεβού.

Πόσο διαρκούν τα τουφάκια extension με micro rings;

Ο χρόνος που θα διαρκέσουν τα extensions με micro-rings δεν είναι πάντοτε ο ίδιος. Το ακριβές χρονικό διάστημα που θα κρατήσουν, εξαρτάται τόσο από την φροντίδα που θα τους προσφέρετε όσο και από την εμπειρία του ειδκού που ανέλαβε την τοποθέτησή τους. 

Επιλέγοντας την SIEMPRE Hair Extensions για την τοποθέτηση hair extensions micro rings, εξασφαλίζετε τα καλύτερα αποτελέσματα με την μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.. Οι επαγγελματίες μας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και την εμπειρία, προκειμένου να φροντίσουν για ένα υπέροχο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Εάν μάλιστα ακολουθήσετε τις συμβουλές περοιησης εξτένσιον που θα σας δώσουν οι ειδικοί μας, θα μπορέσετε να απολαύσετε τα extension τουφάκια με micro rings για χρονικό διάστημα έως 7-8 μήνες. Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να  προγραμματίσετε ένα ραντεβού για τοποθέτηση εξτένσιον μαλλιών με μικροκυλίνδρους.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπλήρωστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε ραντεβού εύκολα και γρήγορα.