0

Εταιρεία

Σχετικά με την SIEMPRE Hair Extensions

Η SIEMPRE Hair Extensions αποτελεί μια εταιρεία με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο τοποθέτησης Hair extensions. Στον εξειδικευμένο μας χώρο, το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να παρέχει τα βέλτιστα αποτελέσματα τόσο στην τοποθέτηση όσο και στην συντήρηση φυσικών μαλλιών remy, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αποκτήσετε τα μαλλιά των ονείρων σας.

Τα μαλλιά μιας γυναίκας αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της εξωτερικής της εμφάνισης. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την θηλυκότητα και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην συνολική ψυχολογία μιας γυναίκας. Αυτός είναι και ο λόγος που δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Εξασφαλίζοντάς σας πάντοτε ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.

Τοποθέτηση Hair Extensions και Τρέσας

Τοποθέτηση Hair Extensions και Τρέσας

Βασική υπηρεσία που σας προσφέρει η εταιρεία SIEMPRE Hair Extensions αποτελεί φυσικά η τοποθέτηση εξτένσιον μαλλιών και φυσικής τρέσας. Χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογίες, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση 100% φυσικών μαλλιών με άριστα αποτελέσματα. 

Στα πλαίσια των υπηρεσιών μας, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τουφάκια extension κερατίνης ή με micro rings, που θα δώσουν μάκρος και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας. Φυσικά τα προϊόντα μας δεν περιορίζονται μόνο σε τουφάκια εξτένσιον, αφού το προσωπικό μας εξειδικεύεται και στην τοποθέτηση φυσικής τρέσας μαλλιών, είτε με micro rings, είτε ραφτής,ειτε σε tapes hair extensions (αυτοκολιτα τρεσακια), είτε ακόμη και με την χρήση κλιπ  για εύκολη επανατοποθέτηση.

Υπηρεσίες Συντήρησης

Υπηρεσίες Συντήρησης

Όπως φυσικά και τα κανονικά σας μαλλιά, έτσι και τα φυσικά extensions, απαιτούν μια τακτική συντήρηση, προκειμένου να διατηρήσουν την όμορφη λάμψη τους και το άριστο αποτέλεσμα στην εμφάνισή τους. Στην SIEMPRE Hair Extensions, στόχος μας είναι η ενίσχυση της φυσικής σας ομορφιάς με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

Έτσι, αναλαμβάνουμε την συντήρηση των extension και της τρέσας σας, προκειμένου να διατηρήσουμε το όμορφο αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάνοντάς σας να αισθάνεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Υψηλής Ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές

Υψηλής Ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές

Όταν μιλάμε για την προσωπική σας εμφάνιση, θέλουμε να προσφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο τα προϊόντα μαλλιών από 100% φυσική τρίχα, όσο και οι υπηρεσίες τοποθέτησης και συντήρησης που σας παρέχουμε, χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα. 

Μπορεί να μην κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα, όμως στην SIEMPRE Hair Extensions σίγουρα θα βρείτε τις χαμηλότερες και πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να αποκτήσει τα μαλλιά που επιθυμεί. Προκειμένου να μην στερήσουμε το δικαίωμα αυτό σε καμία γυναίκα που επισκέπτεται τον χώρο μας, παρέχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, συνδυασμένες πάντοτε από την υψηλή ποιότητα και τις άριστες προδιαγραφές.

Που θα μας βρείτε

Ο χώρος ομορφιάς και καλλωπισμού SIEMPRE Hair Extensions, βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα επί της οδού Ηπείρου 9 στην Αργυρούπολη. Η μετάβαση στον εξειδικευμένο μας χώρο έχει αρκετά εύκολο parking και είναι 5 λεπτα απο το Μετρο της Αργυρούπολης. Η διαδικασία τοποθέτησης μαλλιών γίνεται από το καλύτερο προσωπικό και σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα.

Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για νέες προσφορές σε extensions μαλλιών και φυσικές τρέσες, καθώς και συμβουλές για το πώς να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την σελίδα μας στα κοινωνικά δίκτυα που θα βρείτε παρακάτω:

Λιάπη Μαρία

Λιάπη Μαρία

Ιδιοκτήτρια - Τεχνικός προσθετικής φυσικών μαλλιών

 

Η εμπειρία μου στον χώρο ξεκίνησε το 1995 όπου και παρακολούθησα ανελλιπώς μαθήματα κομμωτικής στον μεγαλύτερο οίκο διδασκαλίας "Νίκος Αμάραντος".

Εργάστηκα σε πολύ γνωστά κομμωτήρια της Αθήνας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην πορεία της καριέρας μου και συγκεκριμένα από το 2005 έχω αφιερωθεί μόνο στην προσθετική φυσικών μαλλιών (Hair extensions).

Η αγάπη μου και η ικανοποίηση μου πηγάζει από όλες εσάς τις χιλιάδες ικανοποιημένες πελάτισσες μου που συνεχώς μου δίνεται την χαρά και την τιμή να εκτινάξω την αυτοπεποίθηση σας. Είτε γιατί έχετε λεπτό μαλλάκι είτε από διάφορες αστοχίες (βαφές - κούρεμα).