0

Τοποθέτηση hair extensions Τapes

Τοποθέτηση tapes hair extensions - Aπό 100% φυσική τρίχα

Επιλέγοντας την τοποθέτηση tapes hair extensions έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε το μάκρος των μαλλιών σας με έναν γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο. Τα εξτένσιον μαλλιών τοποθετούνται με την χρήση ειδικής αυτοκόλλητης ταινίας η οποία ενσωματώνεται στην εκάστοτε τούφα. Η τεχνική τοποθέτησης χρησιμοποιεί δύο τουφάκια tapes η και ενα σε ορισμενες περιπτώσεις hair extension τα οποία προσκολλούνται στα φυσικά σας μαλλιά, δημιουργώντας ένα υπέροχο και φυσικό αποτέλεσμα.

Η συγκεκριμένη τεχνική τοποθέτησης extension μαλλιών αποτελεί μια ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή, λόγω κυρίως του γεγονότος ότι η αφαίρεση μπορεί να  γίνει πολύ εύκολα με μιδενική φθορά στα μαλλιά σας. Στην ουσία πρόκειται για μια ενδιάμεση λύση μεταξύ της τρέσας μαλλιών και των εξτένσιον με micro rings ή κόλλα κερατίνης.

Όπως κάθε τεχνική τοποθέτησης extension, έτσι και η συγκεκριμένη, φέρει αρκετά πλεονεκτήματα για όσους την επιλέξουν. Παρακάτω ετοιμάσαμε τα σημαντικότερα από αυτά.

Τι πλεονεκτήματα προσφέρει η τοποθέτηση tapes hair extensions;

Η τοποθέτηση εξτένσιον με αυτοκόλλητη ταινία από την SIEMPRE Hair Extensions αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να αυξήσετε τον όγκο και το μάκρος των μαλλιών σας. Όπως είναι λογικό, διαθέτοντας μακριά μαλλιά και ογκώδη μαλλιά, σας δίνεται η δυνατότητα να φτιάξετε οποιοδήποτε χτένισμα και στυλ. Ωστόσο τα πλεονεκτήματα των extension με tapes είναι πολύ περισσότερα. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι:

  • 100% φυσικά μαλλιά: Όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας, έτσι και τα τουφάκια εξτένσιον με αυτοκόλλητη ταινία είναι κατασκευασμένα από 100% φυσική τρίχα, κάτι φυσικά που θα σας εξασφαλίσει τα βέλτιστα αποτελέσματα.
  • Εύκολη τοποθέτηση και Αφαίρεση.  Τόσο η τοποθέτηση tapes hair extensions όσο και η αφαίρεσή τους, γίνεται σε πολύ σύντομο χρόνο και σχετικά εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι σας παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία στην χρονική διάρκεια που θα τα κρατήσετε.
  • Μεγάλη Ποικιλία Χρωματων: Ανάλογα με τα φυσικά σας μαλλιά, μπορείτε να επιλέξετε τουφάκια εξτένσιον σε διάφορα χρώματα και μήκη. 
  • Ασφαλής Τεχνική: Η τοποθέτηση εξτένσιον με την ειδική αυτοκόλλητη ταινία αποτελεί μια απολύτως ασφαλή μέθοδο για το τριχωτό της κεφαλής σας.
  • Αόρατη Εφαρμογή: Η αυτοκόλλητη ταινία που εφαρμόζεται και την συνένωση των εξτένσιον με τα φυσικά σας μαλλιά δεν είναι ορατή, κάτι που σας εξασφαλίζει μια εντελώς φυσική όψη στα μαλλιά σας.
  • Ιδανικά για κάθε look: Τα extension τουφάκια με tapes αποτελούν μια υπέροχη επιλογή για κάθε στυλ που θέλετε να εφαρμόσετε.

Ενημερωθήτε για τις προσφορές

Στη Siempre Hair Extensions έχοντας την γνώση και την εμπειρία μπορούμε να αναδείξουμε την θηλυκότητά σας καθώς προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με άριστα αποτελέσματα. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και εγκαίρως για τις νέες τάσεις, τεχνολογίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα extensions.


Καλέστε μας στο 216 8095251
και κλείστε ένα ραντεβού.

Πόσο διαρκούν τα τουφάκια εξτένσιον με ταινία;

Γενικά στην τοποθέτηση extension, ο χρόνος που θα διαρκέσει η εφαρμογή εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Οι σημαντικότεροι παράγοντες είναι φυσικά η φροντίδα που παρέχετε στα μαλλιά σας και το κατά πόσο η τοποθέτησή τους έγινε από κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία. 

Η διάρκεια των extension με την συγκεκριμένη μέθοδο διαρκεί λιγότερο χρονικό διάστημα από ότι εάν επιλέγατε κάποια άλλη μέθοδο. Ωστόσο όταν τα μαλλιά σας έχουν μακρύνει τόσο ώστε να απαιτείται η αφαίρεση των tape hair extensions, μπορείτε να επικσεφτείτε τον χώρο μας ώστε να αφαιρέσουμε την παλιά αυτοκόλλητη ταινία, να τοποθετήσουμε νέα και φυσικά να αναλάβουμε την εκ νέου τοποθέτηση tapes hair extensions.

Επιλέγοντας την SIEMPRE Hair Extensions για την τοποθέτηση εξτένσιον με tapes, σας εξασφαλίζει τα βέλτιστα αποτελέσματα τόσο στην αισθητική εικόνα των μαλλιών σας όσο και στο χρονικό διάστημα που θα διαρκέσουν. Το καλύτερο με τα tape extensions είναι ότι δεν απαιτείται η χρήση ειδικού εξοπλισμού για την τοποθέτηση και την αφαίρεσή τους. 

Προκειμένου μάλιστα να διατηρήσετε την όμορφη εικόνα των μαλλιών σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να διαβάσετε τις συμβουλές περιποιησης εξτένσιον καθώς και να συμβουλευτείτε τους εξειδικευμένους μας επαγγελματίες.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπλήρωστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε ραντεβού εύκολα και γρήγορα.