0

Μύθοι και αλήθειες - το hair extension καταστρέφει την φυσικότητα του μαλλιού?

Τρίτη 05 Ιουλίου 2022
Μύθοι και αλήθειες - το hair extension καταστρέφει την φυσικότητα του μαλλιού?

Αρκετοί είναι οι μύθοι και αλήθειες που κυκλοφορούν γύρω από το θέμα της τοποθέτησης hair extensions. Ένας από τους βασικότερους είναι το ότι το hair extension καταστρέφει την φυσικότητα του μαλλιού. Ο συγκεκριμένος μύθος είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους με αρκετές γυναίκες να επηρεάζονται και να φοβούνται να προβούν στην τοποθέτηση εξτένσιον, παρά τα τεράστια πλεονεκτήματα που προσφέρουν. Σε μελλοντικά μας άρθρα θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε όσους περισσότερους μύθους μπορούμε, ωστόσο στο σημερινό θα επικεντρωθούμε στον συγκεκριμένο.

Τα hair extensions καταστρέφουν τα μαλλιά ή όχι;

Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα δεν μπορεί να δοθεί με ένα ναι ή ένα όχι. Σε γενικές γραμμές, η τοποθέτηση extensions δεν προκαλεί κάποια φθορά ή καταστροφή στην φυσικότητα των μαλλιών. Ωστόσο προκειμένου να ισχύσει αυτό, σημαντικό ρόλο παίζει τόσο η ποιότητα του προϊόντος που θα τοποθετήσετε, όσο και η τεχνική και το άτομο που θα αναλάβει την τοποθέτηση.

Ποιότητα των hair extensions που θα τοποθετήσετε

Βασικός παράγοντας για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια των φυσικών σας μαλλιών είναι η ποιότητα των εξτένσιον που θα τοποθετηθούν. Εάν η τρίχα και η κερατίνη των extension είναι 100% φυσική, τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για τα μαλλιά σας. Αντιθέτως, μεγάλος είναι ο κίνδυνος εάν η ποιότητα των μαλλιών που θα τοποθετηθούν είναι χαμηλή, χωρίς πιστοποίηση φυσικής τρίχας Remy. Επιπρόσθετα, σημαντικό παράγοντα διαδραματίζει και η κόλλα που θα χρησιμοποιηθεί στα extensions κερατίνης. Μια κακής ποιότητας κόλλα με πολυαμίδιο και σιλικόνη μπορεί να καταστρέψει την φυσική σας τρίχα. Αυτός είναι και ο λόγος που στην εταιρεία Siempre Hair Extensions χρησιμοποιούμε extensions από 100% φυσική τρίχα και 100% ασφαλείς κόλλες άριστης ποιότητας.

Μέθοδος τοποθέτησης

Η επιλογή της τοποθέτησης hair extensions με την τεχνική των micro rings, αποδεδειγμένα δεν προκαλεί καμία απολύτως φθορά στα μαλλιά σας. Ειδικότερα, η τεχνική των micro rings δεν περιλαμβάνει κάποια μορφή θερμότητας. Η σύνδεση των φυσικών μαλλιών σας με τα extensions γίνεται με την χρήση μικροκυλίνδρων οι οποίοι στο εσωτερικό τους περιλαμβάνουν στρώση κερατίνης. Κάτι που φυσικά θα εξασφαλίσει την μέγιστη προστασία των μαλλιών σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συγκεκριμένη τεχνική μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα Τοποθέτηση hair extensions micro rings.

Τοποθέτηση από κάποιον με εξειδίκευση στα extensions

Το άτομο που θα αναλάβει την τοποθέτηση των μαλλιών σας παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο αν τελικά θα επηρεαστεί η φυσικότητά τους ή όχι. Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση hair extensions πρέπει πάντοτε να γίνεται από κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία. Σημασία δεν έχει να διαθέτει κάποιος άδεια κομμωτή, αλλά και την ανάλογη εξειδίκευση και εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Συμπέρασμα

Εν κατακλείδι, εάν τα extensions που θα τοποθετήσετε είναι 100% φυσικά και υψηλής ποιότητας και η τοποθέτησή τους γίνει σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες πρακτικές από κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία, τότε σίγουρα δεν θα καταστρέψει ούτε θα φθείρει τα φυσικά σας μαλλιά. Αντιθέτως, τα extensions θα συμβάλουν στην ταχύτερη αύξηση του φυσικού σας μάκρους. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να επιλέξετε το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Siempre Hair Extensions καθώς και τα άριστης ποιότητας φυσικά μαλλιά μας. Έτσι θα εξασφαλίσετε ένα άριστα αισθητικά αποτέλεσμα, με μεγάλη χρονική διάρκεια και φυσικά χωρίς να επηρεάσει καθόλου τα φυσικά σας μαλλιά. Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς της S.H.E.