0

Εντυπωσιακό νυφικό χτένισμα με extensions μαλλιών

Τρίτη 05 Ιουλίου 2022
Εντυπωσιακό νυφικό χτένισμα με extensions μαλλιών

Ένα νυφικό χτένισμα είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία που θα πρέπει να επικεντρωθεί μια γυναίκα. Ο γάμος αποτελεί μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας και σίγουρα θέλετε να φροντίσετε για το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε πτυχή του.

Πήρατε την απόφαση να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας με τον άνθρωπό σας και θέλετε να κάνετε την συγκεκριμένη στιγμή όσο το δυνατόν αξέχαστη για εσάς και τους καλεσμένους σας. Σίγουρα ξοδέψατε αρκετό χρόνο προκειμένου να προγραμματίσετε κάθε λεπτομέρεια της γαμήλιας τελετής, να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα και να βρείτε το ονειρεμένο σας νυφικό.

Το τελευταίο που θα πρέπει τώρα να φροντίσετε είναι ένα εντυπωσιακό νυφικό χτένισμα που θα έρθει να ολοκληρώσει το υπέροχο και παραμυθένιο στυλ σας. Σίγουρα, εάν τα φυσικά σας μαλλιά έχουν αρκετό όγκο και μάκρος, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πάρα πολλά χτενίσματα και στυλ μαλλιών. Εάν πάλι τα μαλλιά σας είναι κοντά ή πιο αραιά, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ανησυχείτε.

Δώστε όγκο στο νυφικό χτένισμα με extensions

Σίγουρα ο όγκος σε ένα νυφικό χτένισμα είναι από τα α βασικότερα που θα πρέπει να περιλαμβάνει. Την ημέρα του γάμου, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη νύφη, κάτι που φυσικά απαιτεί και την ανάλογη εμφάνιση, τόσο από θέμα νυφικού φορέματος όσο και νυφικού χτενίσματος.

Η τοποθέτηση φυσικών εξτένσιον μαλλιών θα σας βοηθήσει να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας ώστε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό νυφικό χτένισμα. Το καλό με τα φυσικά extensions, είναι ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μαλλιά σας με όποιον τρόπο θέλετε, χωρίς να φοβάστε να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι, ή να πιάσετε μια σφιχτή πλεξούδα.

Αύξηση του μήκους των μαλλιών σας

Σίγουρα ο όγκος είναι το βασικότερο που θα πρέπει να προσέξετε στο νυφικό σας χτένισμα. Ανάλογα όμως με το είδους του νυφικού χτενίσματος που θέλετε να επιλέξτε, μπορεί να απαιτείτε και μεγαλύτερο μάκρος. Το πόσο μακριά θέλετε να μετατρέψετε τα μαλλιά σας εξαρτάται από εσάς και από το μήκος που θα έχουν τα extensions που θα προμηθευτείτε από την εταιρεία μας.

Δημιουργήστε όποιο χτένισμα επιθυμείτε

Δίνοντας στα μαλλιά σας αρκετό όγκο και μάκρος, σας επιτρέπει κυριολεκτικά να δημιουργήσετε όποιο νυφικό χτένισμα επιθυμείτε. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και σίγουρα η κομμώτρια που θα καλέσετε στο σπίτι θα γνωρίζει ποια θα «πατήσει» καλύτερα με το προσωπικό σας στυλ.

Ωστόσο με την τοποθέτηση hair extensions σας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσετε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Μάλιστα, εάν δεν είστε σίγουρες τι νυφικό χτένισμα να επιλέξετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Pinterest όπου θα λάβετε υπέροχες ιδέες.

Το απόλυτο νυφικό χτένισμα με extensions μαλλιών από την SIEMPRE Hair Extensions

Επιλέγοντας την SIEMPRE Hair Extensions σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε το νυφικό χτένισμα των ονείρων σας. Η τοποθέτηση εξτένσιον από 100% φυσικά μαλλιά, θα ολοκληρώσει με τον κατάλληλο τρόπο την μοναδική σας εμφάνιση στα σκαλιά της εκκλησίας. 

Ο τρόπος που θα γίνει η τοποθέτηση των εξτένισον εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και το πώς νιώθετε πιο άνετα. Εάν σκοπός σας είναι να κρατήσετε το χτένισμα μόνο για την ημέρα του γάμου σας, τότε η καλύτερη επιλογή είναι η τοποθέτηση tapes hair extensions, τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν και να χρησιμοποιηθούν μελλοντικά. 

Εάν πάλι θέλετε να κρατήσετε τα υπέροχα μακριά μαλλιά σας για περισσότερο καιρό, θα σας προτείναμε την τοποθέτηση extensions με micro rings ή με κόλλα κερατίνης.