0

Τρέσα ή extension – τι να επιλέξω

Τρίτη 05 Ιουλίου 2022
Τρέσα ή extension – τι να επιλέξω

Αρκετοί πελάτες της SIEMPRE Hair Extensions, κατά την επίσκεψή τους στον επαγγελματικό μας χώρο, ενδιαφέρονται να μάθουν για το ποια είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ της τρέσας και των εξτένισον. Η απάντησή στο ερώτημα τρέσα ή extensions δεν μπορεί να δοθεί έτσι απλά.

Αρχικά, θα πρέπει να τονίσουμε ότι το αισθητικό αποτέλεσμα δεν θα πρέπει να επηρεάσει την επιλογή σας. Όποια μέθοδο και αν επιλέξετε, η προσθήκη φυσικών μαλλιών θα αυξήσει τον όγκο και το μάκρος των μαλλιών σας, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο στυλ σας.

Αυτό που θα πρέπει να κατανοήσετε προκειμένου να καταλήξετε και στην οριστική σας επιλογή, είναι οι διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των εξτένσιον και μιας τρέσας μαλλιών.

Τρέσα ή εξτένσιον – Διαφορές

Πριν αναλύσουμε τις διαφορές μεταξύ μιας τρέσας και εξτένσιον μαλλιών, θα πρέπει να δούμε τις ομοιότητες. Και στην δύο αυτές μεθόδους, οι έμπειροι επαγγελματίες μας θα φροντίσουν για την τοποθέτηση προϊόντων από 100% φυσικά μαλλιά. Κάτι τέτοιο φυσικά θα εξασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα τόσο για τα μαλλιά σας όσο και την εμφάνισή σας.

Φυσικά Εξτένσιον Μαλλιών

Τα εξτένσιον μαλλιών, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, είναι τουφάκια μαλλιών τα οποία ενώνονται στα φυσικά σας μαλλιά, δίνοντας όγκο και μάκρος. Η τοποθέτηση extensions μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Οι δημοφιλέστερες επιλογές είναι τα extensions κερατίνης, με micro rings και τα tapes hair extensions. Κάθε επιλογή έχει τα δικά τις πλεονεκτήματα και μπορείτε να ενημερωθείτε στην σελίδα της εκάστοτε υπηρεσίας. Σε νεότερό μας άρθρο θα προβούμε και σε μια αναλυτική σύγκριση όλων των ανωτέρω τρόπων, ώστε να σας βοηθήσουμε περισσότερο με την επιλογή σας.

Όποια μέθοδο τοποθέτησης και αν επιλέξτε, το αποτέλεσμα στα μαλλιά σας θα είναι μόνιμο και εντελώς φυσικό. Επιπροσθέτως, τα extensions σας παρέχουν την δυνατότητα να επεξεργαστείτε τα μαλλιά σας όπως ακριβώς θα κάνατε και με τα φυσικά σας. 

Δείτε επίσης: Τοποθέτηση tapes hair extensions

Φυσική Τρέσα Μαλλιών

Σε αντίθεση με τα extensions που τοποθετούνται ως τουφάκια, οι τρέσες μαλλιών είναι σε λωρίδες. Ανάλογα με το σημείο που θα τοποθετηθεί η εκάστοτε τρέσα, θα εξαρτηθεί και το συνολικό της μήκος. Έτσι, η λωρίδες μπορεί να είναι μεγαλύτερες ή μικρότερες σε μέγεθος, ώστε συνδυάζοντας 3-4 κομμάτια να έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Και στην περίπτωση της τρέσας, όταν πρόκειται για φυσική τρίχα μαλλιών, το λούσιμο το βάψιμο και η χρήση συσκευών όπως πιστολάκι και ισιωτική, μπορεί να γίνει κανονικά. Οι διαθέσιμες επιλογές που έχετε στην τοποθέτηση τρέσας είναι είτε μόνιμη (ραφτή ή με micro rings) είτε προσωρινή (με κλιπς). 

Η τρέσες με κλιπ αποτελούν θα λέγαμε την δημοφιλέστερη επιλογή, λόγω του ότι μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή από εσάς τις ίδιες. Οι περισσότερες πελάτισσες που αναζητούν για μια πιο μόνιμη επιλογή, συνήθως καταλήγουν στην τοποθέτηση extensions.

Δείτε επίσης: Τοποθέτηση τρέσσας - weft

Εξτένισον ή Τρέσα - Τι να επιλέξω τελικά;

Αρχικά, εάν αναζητάτε μια προσωρινή λύση, στην οποία θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο εσείς, τότε η φυσική τρέσα με κλιπς είναι και η καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε. Εάν από την άλλη θέλετε ένα μόνιμο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας για αρκετούς μήνες, τότε θα πρέπει να εξετάσετε την βασική διαφορά μεταξύ τρέσας και extension. 

Και η διαφορά αυτή δεν είναι άλλη από το κόστος. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η τοποθέτηση εξτένσιον αποτελεί και την πιο δημοφιλή επιλογή στις γυναίκες που θέλουν ένα μόνιμο αποτέλεσμα. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι τα extensions δίνουν ένα πιο ομαλό και άνετο αποτέλεσμα.

Ωστόσο το κόστος τους είναι μεγαλύτερο από την αγορά μιας τρέσας. Κατά συνέπεια, εάν θέλετε μια πιο οικονομική επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε την τοποθέτηση τρέσας. Τα αποτελέσματα είναι εξίσου εντυπωσιακά και φυσικά με τα extension, με την μόνη διαφορά ότι μπορεί να την νιώθετε λίγο πιο βαριά στο κεφάλι σας.