0

Κατασκευή / Τοποθέτηση τρέσας με κλιπ (clips)

Κατασκευή / Τοποθέτηση τρέσας με κλιπ (clips)

Η κατασκευή / τοποθέτηση τρέσας με κλιπ (clips) αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να αυξήσετε το μάκρος και τον όγκο των μαλλιών σας, άμεσα και οικονομικά. Οι τρέσες της SIEMPRE Hair Extensions είναι  κατασκευασμένες από 100% φυσική τρίχα υψηλής ποιότητας, η οποία θα εξασφαλίσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τα μαλλιά σας.

Κατασκευάζουμε μοναδικά σετ για το γάμο ή την καθημερινότητά σας.

Η επιλογή της συγκεκριμένης μεθόδου είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε γυναίκες που θέλουν να ανανεώσουν την εμφάνιση των μαλλιών τους, χωρίς την δέσμευση του μόνιμου αποτελέσματος, όπως για παράδειγμα κατασκευή / τοποθέτηση τρέσας με κλιπ (clips) για γάμο. Ωστόσο, η προσωρινή τοποθέτηση τρέσας δεν είναι η μόνη επιλογή που διαθέτετε, αφού η χρήση κλιπ σας δίνει την δυνατότητα για ένα μόνιμο αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 1 έτος.

Πως γίνεται η τοποθέτηση τρέσας μαλλιών και τι πλεονεκτήματα προσφέρει;

Η τοποθέτηση τρέσας μαλλιών μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Όπως προαναφέραμε, ο πιο δημοφιλής είναι η τρέσα με κλιπς. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, τοποθετούνται κλιπ στα πρόσθετα κομμάτια μαλλιών, επιτρέποντάς σας να τα τοποθετείτε και να τα αφαιρείτε ανά πάσα στιγμή μόνες σας. Ωστόσο ο τρόπος αυτός δεν είναι ο μόνος

Ενημερωθήτε για τις προσφορές

Στη Siempre Hair Extensions έχοντας την γνώση και την εμπειρία μπορούμε να αναδείξουμε την θηλυκότητά σας καθώς προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με άριστα αποτελέσματα. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και εγκαίρως για τις νέες τάσεις, τεχνολογίες και προϊόντα που σχετίζονται με τα extensions.


Καλέστε μας στο 216 8095251
και κλείστε ένα ραντεβού.

Υψηλής ποιότητας τρέσες μαλλιών

Η ποιότητα μιας τρέσας μαλλιών εξαρτάται από τη διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας της τρίχας. Στη SIEMPRE Hair Extensions θα βρείτε την υψηλότερη ποιότητα σε τρέσες από 100% φυσικά μαλλιά, κάτι που σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τα μαλλιά σας με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα βάψετε καθώς και να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι και ισιωτική. Καλό θα ήταν όμως να ρυθμίσετε την θερμοκρασία έως 200 βαθμούς, γιατί υψηλότερες θερμοκρασίες ενδέχεται να καταστρέψουν την τρίχα.

Πόσο διαρκεί μια τρέσα μαλλιών;

Ο χρόνος που διαρκεί μια τρέσα εξαρτάται τόσο από το είδος της τοποθέτησης που θα επιλέξετε όσο και από τον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε τα μαλλιά σας. Η τρέσα με κλιπ είναι σε θέση να διαρκέσει πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αφού μπορείτε να την αφαιρείτε ανά πάσα στιγμή. 

Στην τοποθέτηση τρέσας μαλλιών με κλιπ (clips), ο χρόνος αυτός κυμαίνεται μεταξύ 8 και 12 μηνών. Ο χρόνος αυτός φυσικά μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στα μαλλιά σας και ο χρόνος συντήρησης είναι κάθε 2 μήνες.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπλήρωστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας καλέσουμε για να κλείσουμε ραντεβού εύκολα και γρήγορα.